Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت کارگزاری توسعه کشاورزی از دوم اَمرداد به‌عنوان کارگزار عضو و همکار فرابورس در این مجموعه پذیرفته شد.

 به نقل از فرابورس ایران، شرکت کارگزاری توسعه کشاورزی روز گذشته، دوم اَمردادماه، طی مراسمی با حضور مدیرعامل فرابورس ایران به‌عنوان یک‌صد و هشتمین کارگزار عضو فرابورس ایران پذیرفته شد.

سرپرست کارگزاری توسعه کشاورزی در این مراسم با اشاره به اینکه این مجموعه در سال ۱۳۸۳ تأسیس‌ شده است، گفت: این کارگزاری طی سال‌های گذشته در حوزه کالایی فعال بوده اما با تصمیم و حمایت هیئت‌مدیره قرار شد از سال جاری مقدمات حضور کارگزاری در بازارهای سهامی هم فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مهدی عبدالعلی‌زاده، از ۱۵ تیرماه این مجموعه عضو بورس و فرابورس شده است.

او اظهار امیدواری کرد: با حضور در بازار سرمایه بتوانند سهم بازار خوبی را در اختیار بگیرند و خدمات متنوعی را به سرمایه‌گذاران بازار سهام ارائه دهند.

عبدالعلی‌زاده با تأکید بر اینکه سهامداران این مجموعه قطب کشاورزی کشور هستند، افزود: در تلاش هستیم تا از پتانسیل‌های محصولات کشاورزی و اتحادیه‌های کشاورزی در این بخش هم به‌خوبی بهره‌برداری کنیم.

سرپرست کارگزاری توسعه کشاورزی بیان کرد: از اواخر هفته جاری ایستگاه‌های معاملاتی کارگزاری توسعه کشاورزی در بورس و فرابورس فعال خواهند شد تا به‌طور رسمی عضوی از مجموعه بازار سرمایه شویم.

 

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۶۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ترید در فارکس چقدر است؟

نقطه نظرات متفاوتی درباره درآمد ترید در فارکس وجود دارد که بسیاری از این نقطه نظرات تحت تاثیر ارتباط افراد با این بازار ارائه می‌شود و گاهی اوقات استناد به آنها ممکن است یک چالش بسیار بزرگ برای سرمایه‌گذاری شما در بازارهای بین‌المللی ایجاد کند. مثلاً اگر شما از کسی که در حال همکاری با بروکرهای فارکس برای رسیدن به سود است، در این باره سوال کنید عملاً هیچ واکنش منفی از آنها دریافت نخواهید کرد.

همچنین تمام افرادی که به نوعی در خدمات مربوط به بازار فارکس فعالیت دارند شرایط مشابهی خواهند داشت. اما ما در این مقاله با شما همراه هستیم تا به صورت کاملاً واقع بینانه و صادقانه درآمد ترید در فارکس را برای شما تشریح کنیم. همچنین نکات و روش‌هایی را نیز به شما معرفی خواهیم کرد که رسیدن به درآمد دلاری در بازار فارکس را برای شما نه ۱۰۰ و تضمین شده اما در دسترس‌تر قرار دهد. آیا بهترین دوره آموزش فارکس در ایران می‌تواند تضمین کننده موفقیت ما در این بازار باشد؟ این سوال هم یکی از چالش‌هایی است که قرار است به آن نیز پاسخ صریح و روشن بدهیم.

کلیک کنید و بیشتر بخوانید: فارکس چیست ؟

درآمد ترید در فارکس

قبل از هر چیزی باید به این نکته بپردازیم که درآمد ترید در فارکس به چه عواملی بستگی دارد و چه کسانی در چه شرایطی می‌توانند به فارکس به عنوان یک شغل نگاه کرده و روی درآمد آن حساب کنند؟ همانطور که احتمالاً می‌دانید تمام معامله‌گران ایرانی در بازار فارکس موفق نبودند و حتی آمارها و ارقام غیر رسمی نشان از این دارد که درصد قابل توجهی از تریدرهای ایرانی در این بازار به هیچ درآمدی نرسیده و بازار را با شکست ترک می‌کنند.

اگر بخواهیم خود را از میان افراد شکست خورده خارج کرده و به جمع کسانی اضافه کنیم که تریدهای موفقی در بازار فارکس دارند ابتدا باید خصوصیات این افراد را شناسایی کرده و بدانیم آنها چه وجه مشترکی با یکدیگر دارند. این ترفند باعث می‌شود تا ما پای خود را جا پای آنها قرار داده و شانس بیشتری برای رسیدن به درآمد دلاری در بازار فارکس داشته باشیم.‌

تجربه معاملاتی در فارکس

اولین مشخصه‌ مشترکی که تمام تریدرهای موفق با یکدیگر دارند تجربه معاملاتی در این بازار است. البته برخلاف گذشته که رسیدن به یک تجربه معاملاتی در بازار فارکس نیاز به زمان داشت و عملاً درآمد ترید در فارکس تحت تاثیر حضور افراد برای سال‌های طولانی در این بازار قرار می‌گرفت، استفاده از کمک مربی و شرکت در کلاس‌هایی که همزمان با ارائه آموزش‌های حرفه‌ای، با جلسات لایو ترید تجربه معاملاتی شماره افزایش می‌دهد، امکان رسیدن به تجربه معاملاتی بالا از همان ابتدای ورود به این بازار وجود دارد. البته اگر شما مسیر را درست انتخاب کرده و در دوره آموزشی شرکت کنید که فقط به بیان تیتروار روش‌های معاملاتی در این بازار نپرداخته و شما را به عنوان یک تریدر وارد بازار فارکس کند.

مهارت های تحلیلی

مسلماً تفاوت‌های زیادی را می‌توانیم در مهارت‌های تحلیلگری تریدرهای ایرانی در بازار فارکس شاهد باشیم. هر چقدر تسلط روی مهارت‌های تحلیلگری در بازار فارکس بیشتر باشد عملاً نتیجه نهایی نیز بهتر خواهد شد. تحلیل تکنیکال فارکس و تحلیل فاندامنتال فارکس دو روش تحلیلی هستند که امکان ترید در این بازار را برای کاربران فراهم می‌کنند و رسیدن به تسلط کامل و کافی در آنها نیاز به استفاده از خدمات آموزشی حرفه‌ای دارد. البته علاوه بر آموزش‌های حضوری می‌توان از بهترین پکیج آموزش فارکس برای یادگیری مهارت‌ها نیز استفاده کرد.

بالانس اولیه

نکته بعدی که آن را نیز می‌توانیم از جمله عوامل موثر بر میزان درآمد ترید در فارکس بدانیم، بالانس اولیه یا سرمایه اولیه کاربر برای شروع معاملات این بازار است. اگر بخواهیم بازار فارکس را مانند یک کسب و کار برای رسیدن به درآمد دلاری در نظر بگیریم عملاً میزان سرمایه اولیه است که می‌تواند نقش تاثیرگذاری بر روی درآمد نهایی تریدر در این بازار داشته باشد. هر چقدر شما بالانس اولیه بیشتری داشته باشید، با ریسک‌های کمتر می‌توانید به سود بیشتر در معاملات بازار فارکس برسید.

اهداف و تارگت های معاملاتی

آخرین نکته‌ای که می توان آن را نیز در لیست موارد اشتراک میان تریدرهای موفق ایرانی فارکس قرار داد، اهداف و تارگت‌های معاملاتی در این بازار هستند. درصد قابل توجهی از کاربران ایرانی با این امید که با معاملات بازار فارکس به سودهای هیجانی رسیده و تبدیل به میلیاردرهای سال بعد شوند، معاملات این بازار را آغاز می‌کنند که اصلاً اهداف و تارگت‌های منطقی نبوده و همین موضوع در نهایت باعث شکست قطعی آنها می‌شود. اما اکثر تریدرهای موفق دارای اهداف کاملاً منطقی بوده و معاملات و میزان ریسک خود را در بازار فارکس به گونه‌ای در نظر می‌گیرند که در نهایت این میزان درآمد منطقی را در یک بازه زمانی مشخص مانند ماهانه برای آنها رقم بزند.

البته در نگاه اول ممکن است این موضوع چندان اهمیت بالایی نداشته باشد اما واقعیت اینجاست که میزان تاثیر پذیری این موضوع روی شرایط روانی تریدرها و میزان ریسک گریزی آنها در معاملات بازار فارکس بسیار زیاد بوده و در نهایت تمایز اصلی میان افراد موفق و افراد شکست خورده در بازار فارکس تحت تاثیر همین موضوع قرار می‌گیرد.

درآمد تریدرهای ایرانی

با توجه به نکاتی که به عنوان عوامل موثر بر درآمد ترید در فارکس در بالا به آنها اشاره کردیم، درآمد تریدرهای ایرانی در این بازار را می‌توان تخمین زد. البته نکته بسیار جذاب درآمد بازار فارکس این است که شما در این بازار به دلار پول به دست می‌آورید و با توجه به افزایش قیمت‌های روزافزون دلار در ایران، سود حاصل از این معاملات به صورت تصاعدی ایجاد می‌شود. اگر بخواهیم در این باره کاملاً واقع بینانه و صادقانه صحبت کنیم به این نتیجه می‌رسیم که هر چند اکثر تریدرهای ایرانی در بازار فارکس ناموفق بوده و این بازار را با شکست ترک می‌کنند، اما آن دسته از افراد موفق درآمد جذابی در معاملات بازار فارکس دارند.

متوسط سود ماهانه در فارکس

آمارهای غیر رسمی نشان می‌دهد که متوسط سود ماهانه در فارکس ۵ تا ۲۰ درصد میزان بالانس اولیه برای تریدرها در این بازار است. یعنی اگر شما ۱۰ هزار دلار سرمایه اولیه را وارد بازار فارکس کرده و با تمام نکات حرفه‌ای لازم و مهارت‌های کافی معاملات خود را در این بازار آغاز کرده باشید، یک درآمد ۵۰۰ تا ۲۰۰۰ دلاری در هر ماه برای شما نشان از رفتار منطقی در فرایند ترید در این بازار خواهد داشت.

با این حساب عملاً شما می‌توانید روی درآمد ترید در فارکس حساب کنید به شرطی که تمام بسترهای اولیه و پیش زمینه‌های لازم برای موفقیت در این بازار را برای خود فراهم کنید. شاید اگر بخواهیم تنها یک نصیحت برای رسیدن به شرایط ایدئال در معاملات بازار فارکس به شما ارائه کنیم، استفاده از دوره‌های آموزشی حرفه‌ای و حضوری برای یادگیری مهارت‌های ترید در بازار فارکس است. اگر شما در کنار اساتیدی قرار بگیرید که خودشان تریدرهای موفقی در این بازار هستند عملاً ورود شما به تیم تریدرهای موفق به مراتب در دسترس‌تر خواهد بود. در میان دوره‌های آموزشی موجود در فضای آموزش فارکس در ایران، دوره‌های خیلی زیادی نیستند که چنین مشخصاتی را داشته باشند و پیدا کردن بهترین دوره آموزش فارکس در ایران برای شما آنچنان هم پیچیده نیست.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901247

دیگر خبرها

  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • ایران رئیس کمیته کشاورزی «اسمیک» شد
  • بورس همچنان ریزشی؛ سهامداران نگران شدند
  • زیرمجموعه وسنا و مپنا به فرابورس می آید؟
  • درآمد ترید در فارکس چقدر است؟
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • نماد سپرده‌گذاری مرکزی در بازار توافقی فرابورس معامله می‌شود
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد