Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا افراسیابی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : تحویل کودهای شیمیایی یارانه دار با حواله الکترونیکی صادر شده از سامانه پایش مواد کودی امکان پذیر است و برای این منظور هم اطلاعات فردی کشاورزان باید در سامانه پهنه ثبت شده باشد.

وی توضیح داد : سامانه پایش کودی به سامانه جامع پهنه بندی متصل است و هر کشاورز برای هر محصول درخواست خود را در سامانه پایش کودی باید ارسال کند و این امر سبب می شود تا  از این پس کودهای شیمیایی تنها به اشخاصی تعلق بگیرد که کشاورز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افراسیابی با بیان این که طبق بررسی های صورت گرفته اطلاعات فردی تقریبا کشاورزان در مراکز خدمات کشاورزی استان مازندران ثبت شده وجود دارد ، افزود : مراکز خدمات کشاورزی هر منطقه استان بر اساس درخواست کشاورزان سهیمه کود شیمیایی را به صورت حواله الکترونیکی به کارگزاری های ارسال و کشاورزان کود مورد نیازشان را از کارگزاری ها دریافت می کنند.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مازندران با تاکید بر این که کود شیمیایی تنها به اشخاصی تعلق می‌گیرد که کشاورز باشند، از بهره برداران و مسئولان پهنه‌های تولیدی خواست نسبت به ثبت دقیق اطلاعات زراعی اقدام کنند.

وی با بیان اینکه کشاورزان برای ثبت و یا ویرایش سطح زیر کشت خود به مراکز جهاد کشاورزی باید مراجعه کنند ، اضافه کرد: این اقدام به منظور حذف واسطه‌ها و جلوگیری از سوءاستفاده افراد سودجو است و تلاش می‌شود کود موردنیاز کشاورزان به موقع توزیع و در دسترس آنها قرار گیرد.

وی آدرس سامانه پایش کودی را  payeshkood.ir  اعلام کرد و گفت : بر اساس اعلام رسمی مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی جهاد کشاورزی مازندران با انجام طرح نظام نوین ترویج همه اطلاعات فردی بهره برداران و تولید کنندگان محصولات کشاورزی در بیش از سه هزارو ۶۰۰ روستای استان در سامانه ثبت شده است.

افراسیابی تنها مشکل برای این موضوع را سطح سواد کشاورزان نسبت به دسترسی به سامانه و انجام کارهای اینترنتی دانست و توضیح داد: امیداوریم فرزندان کشاورزان بتوانند در گرفتن حواله الکترونیکی کود شیمایی بدون مراجعه حضوری کشاورزان همکاری کنند.

کمبودی برای توزیع کود شیمیایی پائیزه در مازندران وجود ندارد

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مازندران همچنین با اظهار این که کشت پائیزه استان با کشت کلزا در مناطق میانبند آغاز شده و مشکلی در تامین نهاده ها وجود ندارد، گفت:  توزیع کود شیمیایی اوره و سوپر فسفاته ساده با قیمت ثابت سال زراعی گذشته در حال توزیع از سوی کارگزاری‌ها است.

وی افزود:  قیمت کود شیمیایی اوره و سوپر فسفاته ساده که نیاز ۸۵ درصدی کشاورزی مازندران محسوب می شود با قیمت ثابت سال زراعی گذشته عرضه می شود و لازم است کشاورزان گران تر از این قیمت خریداری نکنند.

افراسیابی با اعلام این که به طور متوسط در هر شهرستان حدود ۲۵ کارگزاری تحت پوشش این شرکت توزیع نهاده های کشاورزی بویژه کودهای شیمیایی را انجام می دهد ، گفت : کارگزاری ها تنها مرجع توزیع کود شیمیایی هستند و کشاورزان فقط از کارگزاری ها کود مورد نیاز و نظر خود را خریداری کنند.

طبق اعلام رسمی جهاد کشاورزی مازندران کلزا، گندم، جو و علوفه به عنوان مهم ترین محصولات کشاورزی پاییزه استان است که بر اساس برنامه پیش بینی شده امسال ۲۴ هزار هکتار کلزاکاری ،۵۴هزار هکتار گندم و  حدود ۸۵هزار هکتار نیز زیر کشت انواع علوفه از جمله جو  ، گیاهان علوفه ای ، صیفی و سبزیجات می رود.

بر اساس آمارهای رسمی سهمیه سالانه انواع کودهای شیمیایی برای ۷۲ نوع محصول کشاورزی استان ۱۷۵هزار تن است . کودهای پتاس، اوره و فسفات به عنوان کودهای پایه محصولات کشاورزی محسوب می شوند. 

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی ساری مازندران اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی ساری مازندران وزارت جهاد کشاورزی ساری مازندران اراضی کشاورزی کشاورزی مازندران حواله الکترونیکی کودهای شیمیایی جهاد کشاورزی سامانه پایش کود شیمیایی کارگزاری ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۱۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به کشاورزان ۳۱ استان با ورود سامانه بارشی جدید از سه‌شنبه

به گزارش خبرگزاری مهر، براساس آخرین اطلاعات سازمان هواشناسی، امروز (۹ اردیبهشت) در جنوب کرمان، شمال و شرق هرمزگان، جنوب فارس و جنوب سیستان و بلوچستان رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی شده است.

فردا در برخی ساعات در مناطقی از غرب، ارتفاعات زاگرس و ارتفاعات البرز مرکزی بارش‌های پراکنده روی می‌دهد و دیگر مناطق کشور جو آرامی دارند. روز سه‌شنبه با ورود سامانه بارشی از غرب کشور به‌تدریج بارش‌ها در استان‌های ایلام، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی، لرستان، چهارمحال و بختیاری و خوزستان به‌صورت رگبار باران همراه با رعدوبرق و وزش باد آغاز می‌شود.

روز چهارشنبه سامانه بارشی در غرب و جنوب غرب کشور تقویت شده و گستره فعالیت آن جنوب و بخش‌هایی از مرکز کشور را در برمی‌گیرد.

روز پنجشنبه فعالیت سامانه بارشی در نیمه غربی، مرکز و نیمه جنوبی ایران ادامه دارد. طی سه روز آینده در نوار شرقی کشور وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. همچنین در ۳ روز آینده شرق و جنوب خلیج‌فارس مواج است.

رگبار پراکنده در برخی مناطق جنوبی کشور

همچنین، امروز در ارتفاعات کرمان و برخی مناطق بوشهر و غرب هرمزگان رگبار پراکنده باران، گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی و برای فردا در اکثر مناطق کشور جو آرامی پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهرانامروز (۹ اردیبهشت) صاف تا کمی ابری، گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد و فردا دوشنبه (۱۰ اردیبهشت) صاف تا کمی ابری و در بعضی ساعت‌ها وزش باد، گاهی افزایش باد با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر 6090518 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • (ویدئو) گوسفند غول‌پیکری که در تاجیکستان مثل طلا باارزش است
  • هشدار هواشناسی برای کشاورزان یزدی/ بروز مداخلات جوی در بافق
  • کشاورزان هم پاداش می‌گیرند هم برق رایگان
  • کشاورزان هم پاداش می گیرند هم برق رایگان
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
  • هشدار به کشاورزان ۳۱ استان با ورود سامانه بارشی جدید
  • هشدار به کشاورزان ۳۱ استان با ورود سامانه بارشی جدید از سه‌شنبه