Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس اداره جهاد کشاورزی اردستان ضمن اشاره به افزایش کارگزاری‌های بیمه در راستای رفاه کشاورزان گفت: کشاورزان از عملکرد بیکه ناراضی هستند و بر همین اساس در تلاش هستیم تا بیمه‌های کشاورزی تقویت شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان، خبرگزاری تسنیم در گزارشی به مشکلات بیمه کشاورزان پرداخته بود که برای کشاورزان به جز هزینه رهاورد دیگری ندارد چراکه با چرداخت حق بیمه در زمان خسارت سنگ‌های زیادی در مسیر انداخته می‌شود و کشاورز نمی تواند خسارتی دریافت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع نه تنها در عدم بیمه کردن محصولات کشاورزی تثیر بسزایی دارد بلکه در تولید نیز نقش مستقیم دارد چراکه کشاورز زمانی که خسارت می‌بیند و حمایتی را مشاهده نمی‌کند انگیزه‌اش برای تولید کاهش پیدا می‌کند در حالی که این موضوع می‌تواند امنیت غذایی را تحت تاثیر قرار دهد.

علی اکبر صالحی، رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان اردستان در گفت‌وگویی با خبرنگار تسنیم نسبت به این گزارش واکنش نشان داد؛ وی به ناراضی بودن کشاورزان از عملکرد بیمه صحه می‌گذارد و بر تقویت بیش از پیش آن تاکید می‌کند.

هنرمندان صنایع دستی می‌توانند از مزایای بیمه کشاورزی، روستایی و عشایری استفاده کنند‌افرایش 20 درصدی ‌بیمه‌شدگان بیمه کشاورزی در استان مرکزی/ 9600 کشاورز ‌مستمری می‌گیرند9626 نفر از جمعیت قم تحت پوشش بیمه کشاورزی و روستایی هستند

وی در این گفت‌وگو ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در مورد بیمه کشاورزی کشاورزان اردستانی اظهار داشت: بیمه‌های کشاورزی توسط بانک کشاورزی بوده است و البته ما چند مرکز خدمات در اختیار آن‌ها گذاشته‌ایم و چند نفر کارگزار شرکت‌ها این کار را انجام می‌دهند.

وی افزود: ما فقط مسئولیت بهره‌برداران بیمه شدگان را دنبال می‌کنیم و آن را در اختیار داریم هر چند کشاورزان از عملکرد بیمه ناراضی هستند و در زمان خسارت معمولاً ناراضی بوده‌اند اما در حال تقویت آن‌ها هستیم تا زمانی که کشاورزان می‌خواهند خدماتی را دریافت کنند در خصوص بیمه کردن محصولات خود توجیه شوند تا در زمان خسارت متضرر نشوند.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اردستان ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای ترغیب کشاورزان در بیمه کردن محصولات کشاورزی گفت: در زمان دریافت خدمات کود و سموم برای کشاورزی یا دریافت خدماتی از اداره دامپزشکی صحبت شده تا با آن‌ها به صورت دوستانه توجیح شوند و محصولات و دام خود را بیمه کنند.

انتهای پیام/801/ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس بیمه کشاورزی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۷۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت

به گزارش خبرنگار مهر، «محمدعلی نیکبخت» وزیر جهاد کشاورزی، امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رصد این وزارتخانه روی محصولات اظهار کرد: برنامه تولید و تنظیم را بررسی می‌کنیم و بر اساس پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، اگر مازاد بر نیاز داشته باشیم، بدون هیچ‌گونه محدودیت، صادرات محصولات کشاورزی را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

وی با اشاره به خرید تضمینی محصولات کشاورزی اظهار کرد: تمام تلاش ما این است که محصولات کشاورزی را با صنعت، بازرگانی و تجارت گره بزنیم؛ این موضوع در سال ۱۴۰۲ در دستور این وزارتخانه بود و امسال هم با جدیت دنبال می‌شود.

نیکبخت اضافه کرد: با توجه به تجربه‌ای که در سال ۱۴۰۲ به دست آوردیم، در آینده با حداقل خطا این پروژه را اجرا خواهیم کرد؛ صنایع غذایی هم به عنوان بخشی از زنجیره تولید که مسوولیت فرآوری خام محصولات کشاورزی را برعهده دارد، مورد توجه ما است و باید در خدمت تولیدکننده باشد.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه گفت: با هماهنگی با صاحبان صنایع، به دنبال آن هستیم که آن‌ها به سمتی حرکت کنند که محصولات مازاد کشاورزان را خریداری کنند.

نیکبخت گفت: در مورد برخی محصولات کشاورزی از جمله برنج، چای و دانه‌های روغنی، سیاست ما این است که تا می‌توانیم دولت به عنوان خرید تضمینی، ورود پیدا نکند تا بازرگان‌هایی که کار واردات این محصولات را انجام می‌دهند یا کارخانجاتی که محصولات در این حوزه تولید می‌کنند، محصولات کشاورزان را خریداری و فرآوری کنند.

کد خبر 6094180

دیگر خبرها

  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان