Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا؛ با اجرای برنامه جامع اقدام مشترک ایران و گروه ۱+۵ (برجام) و لغو تحریم ها از بیست و هفتم دی ماه ۱۳۹۴ افزون بر رفع تحریم های بانک مرکزی به همراه بانک های تجارت، رفاه کارگران، توسعه صادرات، سپه، پست بانک، صنعت و معدن، ایران و اروپا، توسعه تعاون، سینا، ملت، ملی و صادرات، نقل و انتقال منابع بین اشخاص حقیقی، حقوقی خارجی و ایرانی مجاز شد و مشارکت و روابط کارگزاری بانکی مشترک بانک های ایرانی و خارجی گسترش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اینباره رئیس شورای هماهنگی بانک‌های دولتی با بیان اینکه روابط کارگزاری پس‌از برجام به نزدیک ۳۰۰ بانک خارجی رسیده است، گفت: امروز کشور از نظر واردات و صادرات شرایط خوبی دارد و نقل و انتقال پول با زمان تحریم ها قابل قیاس نیست

در این راستا بانک کشاورزی، تا پایان آذرماه امسال در حوزه تجارت بین الملل و واردات کالا در مجموع بیش از یک میلیارد و ۱۲۲ میلیون دلار تبادلات مالی‌داشته که این رقم بابت ۶۴۷ میلیون دلار گشایش اعتبارات اسنادی ، ۱۴۰ میلیون دلار بروات اسنادی و ۳۳۵ میلیون دلار حوالجات ارزی بوده است.

بانک کشاورزی در همین مقطع،  نزدیک به ۱۴۰۰۰ فقره تبادل پیام سوئیفتی با بانک‌های خارجی داشته و نزدیک به ۱.۵ میلیون دلار نیز ضمانت نامه ارزی صادر کرده است.

بر اساس‌این گزارش، این بانک در راستای گسترش روابط بین الملل و در پاسخ به اقبال بین‌المللی نسبت به برقراری تبادلات مالی با بانک کشاورزی، روابط کارگزاری خود را با بانک‌های اروپایی گسترش داده است به طوری که ۱۸۴ مذاکره و مکاتبه و ۸۰  جلسه ملاقات با بانک‌های خارجی‌داشته که به افتتاح حساب کارگزاری نزد ۳۰ بانک خارجی و تبادل رمز سوئیفتی با ۱۲۰ بانک منجر شده است.

بانک کشاورزی همچنین از ابتدای سال جاری در حمایت از صادرات محصولات کشاورزی، ۱۵۶۳ میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان پرداخت کرده و اقدامات حمایتی اثرگذاری از تشکیل صندوق های پسته و زعفران و صادرات خرما و کشمش انجام داده است. 

مذاکره و پیگیری به منظور تامین مالی خارجی برای دریافت خطوط اعتباری از بانک های کارگزار در کشورهای مختلف و شرکت در سمینارها و دوره های آموزشی برگزار شده در خارج از کشور به منظور ارتقای دانش بانکی و آشنایی با خدمات جدید بانکداری بین الملل و استانداردهای جهانی، از دیگر رویدادهایی است که در بانک کشاورزی در دولت دوازدهم رشد چشمگیری یافته است.

شایان ذکر است دکتر مرتضی شهیدزاده رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی در ادامه فعالیت های بین المللی برای استفاده از فرصت های پسابرجام، اقداماتی چون فراهم کردن مقدمات ایجاد کانال ارتباطات مالی بین ایران و کشورهای «سی . آی . اس» با محوریت بانک کشاورزی، تسهیل مبادلات مالی و ارتقا سطح تراز تجاری ایران و روسیه ، توسعه روابط مالی  با «بانک تعاون اسلامی به عنوان یکی از سهامداران این بانک و عضویت کمیته مدیریتیاتحادیه مؤسسات تامین مالی توسعه ملی در کشورهای عضو بانک توسعه اسلامی «ادفیمی» را در دولت تدبیر و امید به انجام رسانده و برنامه های کاربردی بسیاری را تدوین کرده است که در دستور کار بانک کشاورزی قرار دارد.

 

 

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۸۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک ذخایر دریایی افتتاح شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود صدری‌نسب، مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در آیین افتتاحیه بانک ذخایر دریایی ایران بر ضرورت توجه به دخایر ژنتیکی و زیستی کشور به عنوان سرمایه ملی و همچنین عامل تاثیر گذار در امنیت غذایی و اقتصادی کشور تاکید کرد.

وی عنوان کرد: چرخه تولید و توسعه اقتصادی بر اساس علوم و فناوری‌های نوین در همه حوزه است. در این میان حوزه زیست فناوری با تاثیرات پر شتاب در همه زمینه زندگی از اهمیت زیادی در همه کشور‌ها برخوردار است. در این میان حوزه آبزیان در ایران به ویژه در اکوسیستم خلیج فارس که تنوع خوبی دارد، نیازمند حفاطت و توجه است.

 صدری نسب توضیحات جامع و مفیدی در زمینه  اقیانوس شناسی فیزیکی خلیج فارس، و بررسی اثرات جریان‌های دریایی و ویژگی‌های فیزیکی خلیج فارس بر حضور و تجمع شیلات و آبزیان در مناطق مختلف این خلیج در زمستان و تابستان، راه‌حل‌های کاربردی‌ای را در راستای برنامه‌ریزی هوشمند و هدفمند برای بهره‌برداری بهینه از ذخایر دریایی و منابع طبیعی خلیج فارس ارائه کرد.

همچنین دکتر ناصر فرخی معاون بین الملل مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم نیز در این افتتاحیه به پتانسیل بالای خلق ثروت از محصولات دانش بنیان بر پایه منابع زیستی دریایی اشاره کرد و با توجه به آغاز بهره برداری کشور‌های حاشیه خلیج فارس از زیستگاه‌های مشترک با ایران، اهتمام سریعتر به ذخیره سازی نمونه‌های زیستی و بهره برداری از منابع ارزشمند این حوزه را ضروری اعلام کرد.

وی ضمن ابراز خرسندی از راه اندازی بانک ذخایر دریایی در مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران، ابراز امیدواری کرد با مشارکت همه دستگاه‌ها حفاطت از ذخایر دریایی سرعت بیشتری بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بانک ذخایر دریایی افتتاح شد
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  • حساب نانو آلپاری [راهنمای موفقیت در “binary option”]
  • یک بانک برای ۵۷ کشور | ایران وام جدید می گیرد؟
  • روند نزولی قیمت دلار شروع شده است
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد